Rejse til Colonia de Sant Jordi med fly, hotel og biludlejning

Bestil rejsen til Colonia de Sant Jordi her

find de billigste fly til palma de mallorca her
Sammenlign flybilletter fra mere end 50 flyselskaber mellem København, Billund og Palma de Mallorca

Det er ikke mange turistbrochurer der indeholder tilbud fra Colònia de Sant Jordi – det er synd og skam – for det er måske dig, stedet henvender sig mest til…!
Colònia de Sant Jordi er bedst kendt blandt selvarrangerende rejsende – herunder sportsfolk, der kommer hertil for at gøre brug af områdets enestående faciliteter.

Her er aktiviteter for enhver sports mand/kvinde, særligt svømning, cykling, løb og dykning er populære aktiviteter i Colònia de Sant Jordi.

Ferien i Colonia de Sant Jordi

Hotel og indkvartering i Colonia de Sant Jordi

Indkvarteringen i Colònia de Sant Jordi

Både Colònia de Sant Jordi og dens nabobyer Ses Salines og Campos, har efterhånden etableret sig sig som populære rejsedestinationer for en meget bred gruppe rejsende, her er faktisk noget for enhver smag og ethvert budget. Du kan altså roligt booke eksempelvis en finca omkring Ses Salines, du er ikke mere end godt 10 minutters kørsel fra Colònia de Sant Jordi og dens dejlige strande.

Standarden på hotellerne i selve Colònia de Sant Jordi er meget varieret, overordnet dog temmelig høj som stedet vokser i popularitet. Her er desuden også en god portion lejlighedskomplekser til den selvarrangerende rejsende.

 Billig og sikker biludlejning i Colonia de Sant Jordi

Billige flyrejser til Colonia de Sant Jordi

Mallorca Oplevelser har sammen med Flybillet.dk og Travellink.dk sikret at du altid finder de billigste flyrejser til Colonia de Sant Jordi på rejsemarkedet.

find de billigste fly til palma de mallorca her
Sammenlign flybilletter fra mere end 50 flyselskaber mellem København, Billund og Palma de Mallorca
colonia sant jordi mallorca rejse hotel + fly
Stranden ved siden af havnen i Colonia de Sant Jordi
mallorca rejse til sant jordi ferie
Colonia de Sant Jordi består af en lystbådehavn og to lækre strande
rejse + hotel til colonia sant jordi MAllorca
Colonia de Sant Jordis strande har masser faciliteter som solvogne, livredder og bruser
strandpromenaden i Colonia Sant Jordi fyldt med restauranter og butikker
Langs strandpromenaden i Colonia de Sant Jordi ligger masser restauranter og butikker
Colonia Sant Jordi lystbådehavn kajen
Hundredvis af lystbåde ligger til kaj i havnen ved Colonia de Sant Jordi
Colonia Sant Jordis byliv består af barer og restauranter
bylivet i Colonia de Sant Jordi byder på en masse restauranter og barer
strandene paa mallorca er oplagte til sandslotte
Flot sandslot bygget på stranden i Colonia de Sant Jordi, Mallorca
Bådture fra havnen i colonia sant jordi halvdagstur cabrera katamaran glasbund
Fra havnen i Colonia de Sant Jordi kan du tage på bådture til øen Cabrera eller med katamaran rundt om kysten
colonia sant jordi mallorca vejr
Der er næsten altid godt vejr i Colonia de Sant Jordi pga. det subtropiske miljø

Restauranter og maden i Colònia de Sant Jordi
Hver torsdag afholdes den berømte Ruta de Tapas, hvor en række restauranter i Colònia de Sant Jordi, samarbejder om at tilbyde tapas og et glas vin eller øl for 3-4€. Arrangementet begynder ved 7-tiden og slutter hen mod midnat – en gylden mulighed for at prøvesmage hele udvalget.

De fleste restauranter i Colònia de Sant Jordi ligger i nærheden af marinaen og tilbyder foruden fantastiske fiskeretter, en vidunderlig udsigt over strand og hav.

Strande i Colònia de Sant Jordi
I Colònia de Sant Jordi har du adgang til sammenlagt mere end 3 km sandstrand, fordelt på 3 strande. 2 af strandene ligger på hver side af Colònia de Sant Jordis lille havn, mens den sidste, Platja es Trenca, ligger et par kilometer herfra og er Mallorcas længste uspolerede strandstrækning.

Aktiviteter i og omkring Colònia de Sant Jordi
Du kommer ikke til at kede dig i Colònia de Sant Jordi, her er aktiviteter for alle. Særligt værd at fremhæve, er BEST Center, der hvert år arrangerer Ironman konkurrencen, Mallorca Olympic Triathlon. Her kan du komme på ægte bootcamp og gøre brug af Mallorcas naturlige træningsfaciliteter.

Langs strandende kan du surfe, spille beachvolley, løbe, leje vandscooter eller konkurrere med familie og venner på bananen. De flade landskab hernede, giver cyklister gunstige betingelser for at syre benene godt til, inden aftenen står på restitution i højklasse.

Seværdigheder nær Colònia de Sant Jordi
Fra havnen i Colònia de Sant Jordi går Mallorcas eneste båd ud til den fascinerende gamle fængselsø, Illa sa Cabrera, der nu er et beskyttet naturreservat, grundet dens rene miljø.

For kulturinteresserede, er en tur til byerne Campos, Felanitx eller Santanyí, en oplagt mulighed for at dykke ned i Mallorcas historie, se på kunst og arkitektur eller smage på det ‘ægte’ mallorcinske køkken.

Indkøb og shopping i Colònia de Sant Jordi

Du kommer helt sikkert ikke til at mangle noget i Colònia de Sant Jordi, her finder du supermarkeder, lokale butikker og souvenirshops, hvor du kan købe baderinge og postkort.

Hvis du leder efter mere shopping, vil det bedste være at ind til Palma de Mallorca.

Marked nær Colònia de Sant Jordi

Colònia de Sant Jordi afholder sit ugentlige marked hver onsdag, hvor du kan gøre en god handel på lædervarer, tøj, elektronik, souvenirs og andet.

Vil du virkelig opleve Mallorcas berømte markeder, skal du tage bilen til Alcúdia søndag eller tirsdag, til Sineu onsdag, eller til Inca om torsdagen.

Aften- og nattelivet i Colònia de Sant Jordi

Colònia de Sant Jordi tilbyder en lille portion barer, der har åbent i de sene nattetimer. Hvis du er interesseret i et mere festligt natteliv med flere scener, så kan du tage til det nærliggende Cala d’Or, hvor en lang række barer og klubber hver aften og nat samler et internationalt publikum over kulørte drinks, til rytmerne fra kendte DJ’s’ toner.

Hvor ligger Colonia de Sant Jordi?

 

Colonia de Sant Jordi er beliggende på Mallorcas sydkyst, i kommunen Ses Salines. Ved siden af området, ligger den berømte strand, es Trenc, og til modsatte side finder du skønne områder som Cala Llombards og Cala Santanyí og Cala Figuera. Nord for byen kan du køre til Campos hvor du finder en række lækre lokale restauranter og rigt kulturliv.

 

Rejse Campos, Mallorca

Rejse Cala Llombards, Mallorca

Rejser Cala Santany

Rejser Cala Figuera

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?