Ca’n Picafort

This post is also available in: English

Rejse til Ca'n Picafort

Ca’n Picafort er beliggende i Alcúdiabugten, på Mallorcas brede og lyse nordkyst, der rummer mere end 14 km hvid sandstrand.

C’a’n Picafort er et moderne og ganske populært ferieområde for såvel børnefamilien som seniorer, området giver nemlig plads til både fysisk udfoldelse og tilbagetrukket afslapning.

Indtil 1960’erne, bestod Ca’n Picafort blot af en mindre fiskerihavn, men turismens indtog på Mallorca – og særligt i Alcúdiabugten – har forvandlet Ca’n Picafort til et hyggeligt familieområde. Langs strandene og havnen, løber en strandpromenade fyldt med hyggelige barer og restauranter.
Sommerferien i Ca'n Picafort 17

Hotellerne i Ca’n Picafort

Alt fra høj luksus til hyggelige lejlighedskomplekser er tilgængelige i Ca’n Picafort – De mest børnevenlige og populære hoteller finder du i området omkring Son Baulo. Standarden er generelt over middel, da Ca’n Picafort er et populært rejsemål.Booking.com
Restauranterne i Ca’n Picafort

Børnefamilier kan være ganske rolige i Ca’n Picafort, køkkenet er overordnet af international karakter. Til fiskespiseren venter der dog en ekstra oplevelse i form af Espinagadas, som er slags indbagt tærte med grøntsager og friske ål fra s’Albufera vådområdet, der ligger bag Ca’n Picafort og Alcúdia.
Strandene i Ca’n Picafort

Ca’n Picafort har 2 dejlige gyldne sandstrande, Son Baulo og Platja de Ca’n Picafort, med en sammenlagt længde på godt 1.5 km.

Begge strande er forsynet med solvogne til leje, parasoller, toiletter, brusere, beachbar og adgang for handicappede.
Aktiviteter i Ca’n Picafort

Langs strandene i Ca’n Picafort finder du tilbud med vandski, bananen, vindsurfing, speedbåd, vandscooter etc. Desuden er Ca’n Picafort særligt populært hos cykelryttere, der tager turen fra Ca’n Picafort og ud til Cap de Formentor, hvor benene for alvor kommer på hårdt arbejde langs de stejle snoede bjergsider.

I Ca’n Picafort og naboområderne, finder du også en række andre aktiviteter som tennis, petanque, golf og go-cart.
Oplevelser og seværdigheder nær Ca’n Picafort

Fra hotellernes reception, kan du booke arrangerede guideture rundt på øen, hvor du kan vælge mellem alt fra imponerende drypstenshuler til shoppingture til Palma de Mallorca.

Du har også mulighed for at leje bil for en dag eller to, hvilket klart anbefales hvis du vil ud og opleve de tilbud, Mallorca byder på uden for Ca’n Picafort. Kig rundt på Mallorca Oplevelser og find de ting der interesserer dig og dine medrejsende.
Indkøb og shopping i Ca’n Picafort

Som i andre turistresorts, finder du i gaderne i Ca’n Picafort, en række små bazarer og indkøbsgader der handler med vitterligt alt. Særligt i de tidlige aftentimer, er der godt gang i indkøbene af t-shirts og andre souvenirs til børnene, inden turen fortsætter til aftenens valg af restaurant.
Marked og begivenheder i Ca’n Picafort

Hver fredag morgen fra ca. 8:00, åbner markedet i Ca’n Picafort, hvor du kan slå en god handel af sælgerne. På markedet finder du alt fra friske delikatesser til lædervarer til souvenirs.

Er du ikke til markedspladser, kan du sætte dig ved én af de omkringliggende caféer og nyde den pulserende markedsstemning. For større og mere omfattende marked, smut en tur til naboområdet Alcúdia, hvor der hver tirsdag og søndag afholdes et af øens mest populære markeder.
Nattelivet i Ca’n Picafort

Enkelte barer og caféer holder åbent ud til de sene nattetimer, men overordnet er Ca’n Picafort ikke kendt som et sted med et festligt natteliv. Du kan til gengæld snuppe bussen, der på ca. 10-15 minutter kører ad strandvejen til Alcúdia, hvor et langt sjovere og mere internationalt natteliv venter. Busturen koster omkring 1 €.

Hvor ligger Ca'n Picafort?

Her skal I bo i Ca'n Picafort
Ca’n Picafort

7.24

Børnevenlighed

7/10

  Aktivitetstilbud

  8/10

   Beliggenhed

   6/10

    Restaurant- og byliv

    8/10

     Strand

     7/10

      Særligt godt hvis du søger:

      • Børnefamilien
      • Bred strand med lavt vand
      • Bredt udvalg af restauranter
      • Mange aktiviteter for alle aldre
      ©2017 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel, destinationer, seværdigheder, aktiviteter

      Log in with your credentials

      Forgot your details?