Ca’n Pastilla

This post is also available in: English

Rejse til Ca'n Pastilla 2017

Ca’n Pastilla hører til i udkanten af Palma de Mallorca og deler strand med et andet kendt turistmål, s’Arenal.

Ca’n Pastilla har stor tiltrækningskraft for særligt unge mennesker, der har adgang til både bred sandstrand og byliv, indenfor kort rækkevidde.

Området byder på rigeligt med aktiviteter i dagtimerne og vel lige så meget i aftentimerne. Ca’n Pastilla består af mere end en enkelt hovedgade, her er masser sidegader med gode tilbud, der fører ned til den lille lækre havnefront og den lange sandstrand.
Ferie i Ca'n Pastilla
Hoteller og indkvartering i Ca’n Pastilla

Der er masser hoteller i og omkring Ca’n Pastilla, med forskellige standarder. Der er også et væld af lejlighedskomplekser for dig, der klarer dig selv.Booking.com
Restauranter og caféer i Ca’n Pastilla

De mest populære restauranter og caféer ligger langs strandpromenaden i Ca’n Pastilla. Du finder mad i alle afskygninger, lige fra de velbekendte fastfoodkæder til det typiske mallorcinske køkken.

Over de seneste år, er en række moderne og fancy caféer kommet til Ca’n Pastilla, så du kan få en del af storbyens glæder med havudsigt.
Stranden i Ca’n Pastilla

Stranden i Ca’n Pastilla er en del af Playa de Palma, som deles med nabobyen s’Arenal. Playa de Palma er godt 5 km lang og byder på lækkert hvidt sand, lavt turkisblåt vand og har faciliteter i form af solvogne, parasoller, livreddere, brusere, toiletter og et væld af barer langs promenaden.
Aktiviteter i Ca’n Pastilla

Den 5 km lange sandstrand byder på turkisblåt lavt vand, hvor aktiviteterne står på vandski, vandcykler, surfing, speedbåde, vandscooter, beachvolley, banan og paragliding – for blot at nævne nogle.

I nærheden af Ca’n Pastilla finder du et af Europas største vandland, en minigolfbane pakket ind i et Jurassic Park tema, formel1 gokarts der når 120 km/t og shopping til du segner i Palma de Mallorca.
Seværdigheder nær Ca’n Pastilla

Du finder ikke en feriedestination på hele Mallorca, der har så meget af det hele, som Ca’n Pastilla har.

Ca’n Pastilla er strandområdet i hovedstaden, Palma de Mallorca, hjemsted for talrige seværdigheder, der vil imponere selv det yngre publikum.
Indkøb & shopping i Ca’n Pastilla og shopping i Ca’n Pastilla

Du finder rigeligt med supermarkeder, souvenirshops samt tøj og taskeforretninger i Ca’n Pastilla. Det er hyggeligt at ose ned gennem gaderne i aftentimerne, før eller efter aftensmaden og snuse lidt til eventuelle småting der skal med hjem i kufferten eller op på værelset.

Rigtig shoppingtur foregår i Palma de Mallorca, hvor du finder de nyeste kollektioner fra Madrid og Barcelona, der lander her før de kommer mod Danmark.
Marked i Ca’n Pastilla og shopping i Ca’n Pastilla

Hver torsdag kan du tage på markedet i Ca’n Picafort og gøre en god handel, på lædervarer, tasker, tøj, souvenirs og meget andet. Husk at tjekke kalerenden for Ca’n Picafort, for markeder og events her.
Barer & natteliv i Ca’n Pastilla

Ca’n Pastilla er hjemsted for den kendte Rising Sun soulbar, der hver aften i sommermånederne byder indenfor til live musik. Du finder en række barer langs havnefronten, der holder liv i gaden til de sene aftentimer. Du finder også et par diskoteker i Ca’n Pastilla, men vil du have gang i gaden, tager du en taxi eller bus til s’Arenal, hvor festen fortsætter til morgentimerne.

Hvor ligger Ca'n Pastilla?

Bedste hoteller i Ca'n Pastilla
Ca’n Pastilla

6.7

Børnevenlighed

5/10

  Aktivitetstilbud

  7/10

   Beliggenhed

   7/10

    Restaurant- og byliv

    7/10

     Strand

     8/10

      Særligt godt hvis du søger:

      • Bred og lavvandet strandområde
      • Alsidig beliggenhed
      • Bredt udvalg af spisesteder
      • Mange aktiviteter
      • All-round ferieområde
      • Autentisk mallorcinsk følelse
      ©2017 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel, destinationer, seværdigheder, aktiviteter

      Log in with your credentials

      Forgot your details?