Camp de Mar

This post is also available in: English

Sommerferie i Camp de Mar, Mallorca 17

Camp de Mar er et småt og roligt, men eksklusivt område på Mallorcas sydvestkyst, nær Port d’Andratx.

Kysten her er beskyttet mod vinden og stranden har fint gyldent-hvidt sand, hvor det rolige tyrkis-grønne vand bølger op til.

Camp de Mar er en meget sanselig feriedestination der passer til såvel parret som børnefamilien.

Camp de Mar sommerferie guide

Hotellerne i Camp de Mar

Hotellerne omringer Playa Camp de Mar og byder på fantastisk udsigt over Middelhavet. Standarden er høj, personalet er venligt og imødekommende og maden er varieret. Prisen på et værelse i Camp de Mar varierer, men generelt er de over middel – til gengæld med rette.Booking.com

Restauranter og mad

Varierede menukort og høj kvalitet, fortæller lidt bredt om restauranterne her i Camp de Mar. Særligt bør du prøve nationalretten Paella, med fisk og skaldyr her.

Du kan forvente servicemindet personale, stemningsfyldte atmosfærer og plads til alle tunger. Langt de fleste af restauranterne har specielle børnemenuer til de mindste.

Stranden i Camp de Mar

Playa Camp de Mar, byder på lavvandet krystalklart tyrkis-grønt vand, velegnet til børnefamilier og soppere. Langs stranden finder solvogne på udlejningsbasis, beachbarer og brusefaciliteter – alt hvad du har brug for til en dejlig dag på stranden. Platja Camp de Mar er små 200 meter lang og 80 meter bred, her kan være lidt trængt til tider i højsæsonen, da mange dagsbesøgende fra Port d’Andrtx besøger Camp de Mar.

Aktiviteter i Camp de Mar

Langs stranden har du mulighed for at leje vandcykler, men ellers er her ikke mulighed for meget andet end løbeture. Til gengæld har du et bredt udvalg af aktiviteter i nabobyen Paguera, blot 10-15 minutter fra Camp de Mar, bla. én af Mallorcas mest populære tennisbaner.

Mellem Camp de Mar og Port d’Andratx, finder du Golf Club Andratx, én af de smukkeste golfbaner, blandt de 21 mulige.

Aktiviteter for børnefamilier i Camp de Mar, vil typisk foregå i feriebyen Magaluf eller Palma Nova, hvor badelandet ‘Western Water Park’ og crazy-minigolfbanen ‘Golf Fantasia’ ligger. I Santa Ponca, en halv times tid herfra, finder du bla. Jungle Parc og Macera Game, hvor hele familien kan have det sjovt.

Seværdigheder nær Camp de Mar

De fleste seværdigheder omkring Camp de Mar, er ikke typiske børnevenlige seværdigheder, men henvender sig mere til kunst eller historieinteresserede, der vil opleve kulturen.

Lad det ikke skræmme dig, på under en halv time kan du komme til middelhavets hovedstad, Palma de Mallorca, hvor seværdighederne står i kø for at begejstre dig.

Du kan let bede hotellets personale om at booke guidede ture rundt til øens top-seværdigheder, eller du kan leje en bil, som det anbefales og udforske alting i dit eget tempo.

Indkøb og shopping i Camp de Mar

Du finder en række små lokale shops, der handler med alt fra souvenirs til parfume, her er vel et dusins-stykker alt i alt. Her er naturligvis også mini-supermarked, apotek og bank.

For shopping tager de fleste den korte tur til Port d’Andratx, eller turen ind til Palma og får en rigtig shoppingtur ud af det, når der skal oses eller indkøbes must-haves med hjem fra ferien. Shopping i Port d’Andratx byder på flere udenlandske tøjdesignere, der har deres butikker ud til havnepromenaden, meget eksklusivt miljø.

Barer og natteliv

Camp de Mar byder på nogle lækre beachbarer med chillout stemning, der holder åbent fra formiddag til sen aften. Flere af dem er eksklusive med mulighed for børnepasning, massage, spa-område, fitness og andre luksusfaciliteter. På en lille ø ud for Playa Camp de Mar, ligger Illeta Bar & Restaurante, bedre kendt som ‘Alcatraz’, der tilgås via en dertil bygget gangbro.

Leder du efter et livligt natteliv eller bare natteliv, skal du til det nærliggende Port d’Andratx eller Santa Ponça, hvor DJ’s holder gang i et internationalt publikum med fede rytmer natten lang.

Hvor ligger Camp de Mar på Mallorca?

Bedste hoteller i Camp de MarBooking.com

©2017 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel, destinationer, seværdigheder, aktiviteter

Log in with your credentials

Forgot your details?