Cales de Mallorca

This post is also available in: English

Sommerferie i Cales de Mallorca 17

All-inclusive hotel for hele familien i Cales de Mallorca, på østkysten ved rolig børnevenlig strand.Cales de Mallorca er en af østkystens nyere og stadig voksende feriedestinationer for familier i alle størrelser.

Området og byen omgiver tre mindre bugter, med dertilhørende strande med gode børnevenlige forhold og fine faciliteter.

Cales de Mallorca er en fin base for en familie- eller badeferie i naturskønne omgivelser, uden for meget stress og jag – alligevel med faciliteter til at underholde alle aldre.Booking.com

Cales de Mallorca

6.32

Børnevenlighed

7/10

  Aktivitetstilbud

  7/10

   Beliggenhed

   6/10

    Restaurant- og byliv

    6/10

     Strand

     6/10

      Særligt godt hvis du søger:

      • All-round feriedestination
      • Småbørnsfamilier

      Bedste hoteller i Cales de Mallorca

      Sommerferie i Calas de Mallorca

      Cales de Mallorca er beliggende på toppen af klippeformationerne, hvilket giver en enestående og panoramisk udsigt over det fantastiske hav der vugger op til hotellerne.

      Cales de Mallorca er en såkaldt ‘formålsbygget’ ferieby, hvilket i store træk betyder, at her er taget højde for en masse detaljer, der tilsammen gør stedet attraktivt og fuldkomment for dig og din familie.      Booking.com

      Restauranter og mad i Cales de Mallorca

      Mad og drikker er let fundet til alle smagsløg i Cales de Mallorca. Foruden lækre fisk og skaldyr-anretninger, har Cales de Mallorca et fint udvalg af internationale menukort, så uanset om du er til indisk, kinesisk, pizza eller steak – intet problem.

      Feriebyen er bygget til at imødekomme alle behov for en typisk børnefamilie, så føl dig helt tryg på restauranterne, børn er velkommen og der er specielle børnemenuer at finde.

      Strande i Calas de Mallorca

      Cales de Mallorca er bygget omkring 3 mindre strande, kaldet Cala Antena, Cala Domingo Gran og Cala Domingo Petit. Alle tre strande er markeret med det såkaldte ‘blå flag’ – en europæisk standard for særligt rene og børnevenlige strande.

      Alle 3 strande i Cales de Mallorca er beskyttet mod vinde i de små bugter. Du finder samtidig gode faciliteter som solvogne, parasoller, brusere, toiletter og beach bar – alt til en fuldendt dag ved stranden.

      En god måde at blive introduceret til Cales de Mallorca på, er ved at tage det lille Cales Express minitog, der kører rundt i feriebyen. Det er sjovt for børnene, giver et overblik og sparer benene efter rejsen.

      Strandene i Cales de Mallorca er eminente steder at snorkle og dykke omkring, desuden er der vandcykler ved strandene som kan lejes på timebasis. Dykning er blandt de mest populære aktiviteter på Mallorcas fascinerende østkyst, derfor er et eventyr i den blå verden et must i Cales de Mallorca.

      Et lille kvarter herfra finder du en af Mallorcas smukkeste golfbaner, den 18-hullers Vall d’Or Golf. Andre aktiviteter i Cales de Mallorca er tennis, løb, cykling, scooter, luftballon og minigolf.

      Seværdigheder og udflugtsmål nær Cales de Mallorca

      Flere af Mallorcas mest besøgte og ikoniske seværdigheder ligger ikke langt fra Cales de Mallorca. Både de berømte dragegrotter, Cuevas del Drach og det ældgamle slot, Santuari de Sant Salvador, på toppen af et af de nærliggende bjerge, er indenfor 20 minutters kørsel.

      En smule længere nordpå, finder du Safari Zoo, en zoologisk have, med mulighed for at komme helt tæt på zebraer, antiloper, giraffer og en masse andre eksotiske dyrearter. Der ligger desuden to andre eksotiske parker i nærheden, hvor du kan opleve vilde fugle og sjældne planter.

      En tur i katamaran med glasbund rundt om kysten hører næsten obligatorisk til en badeferie. Her får du mulighed for, at nyde Middelhavet over og under overfladen, mens solen bager fra den rene friske luft som du sejler rundt mellem de små laguner.

      Et besøg i Manacor, Mallorcas andenstørste by, er en super ulighed for at se en anden side af Mallorca og samtidig besøge den berømte perlefabrik, Majorica Pearls.

      Indkøb og shopping i Cales de Mallorca

      I centrum af Cales de Mallorca, finder du det store Centro Commercial, hvor en lang rækker forretninger og supermarkeder holder til. Her kan du købe ind til strandturen, lidt ekstra til værelset eller hvad du måtte have behov for. Desuden de typiske souvenirshops.

      Andre indkøbsmuligheder er i Manacor eller Felanitx – særligt i Felanitx, hvor det store marked om søndagen, er en god mulighed for at gøre en god handel.

      Når eller hvis du besøger Palma de Mallorca på en dagtur, får du rigeligt med muligheder for shopping i verdensklasse. Selve Cales de Mallorca har ikke rigtige shoppingmuligheder.

      Barer og natteliv i Cales de Mallorca

      Har du teenagere med på ferien – eller barer selv lyst til lidt muntre aften -og nattetimer, er her et fint udvalg af barer og tilmed diskoteker i Cales de Mallorca. Her er forskellige barer, der både byder på karaoke og live musik til de sene aftentimer, herefter overtager diskotekerne, Jupiter og Tiffany’s scenen.

      Hvor ligger Cales de Mallorca?

      Hvor ligger Calas de Mallorca?

      ©2017 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel, destinationer, seværdigheder, aktiviteter

      Log in with your credentials

      Forgot your details?