Cala Ratjada, Cala Gat, Son Moll og Cala Agulla

Sommerferie i Cala Ratjadaa 17

Cala Ratjada blevet en mere populær feriedestination end nogensinde før, med nogle fantastiske børnevenlige små strande i området. Sammenlagt består hele området af selve Cala Ratjada, Cala Gat, Son Moll og Cala Agulla.

Cala Ratjada har desuden et stort antal tilbud, når det kommer til oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne, oplagt til familieferie.
Cala Ratjada sommerferie rejseguide

 Find hotel i Cala Ratjada

Hotellerne i området, ligner hvad du kender fra andre badeferiebyer i Spanien, hvide etagebyggerier, med balkoner der kigger ud over havet. Bag strandhotellerne i Ratjada, ligger også en god portion mere traditionelle hoteller af høj standard, men til en god pris.Booking.com
Restauranter i Cala Ratjada

Hjertet i Cala Ratajada, er den smukke og hyggelige havn. Strandpromenaden starter fra stranden Playa Son Moll og fortsætter gennem havnen, mod stranden Cala Gat på den anden side af byen. Langs strandpromenaden kan du og familien nyde den eksklusive udsigt over havet, mens I vælger mellem de mange spændende retter fra menukortet.

Overordnet er standarden for de næsten 100 restauranter i Cala Ratjada, rigtig fin, men er også præget af masseturismens krav til alsidige menukort. Har du lyst til – og mod på – det traditionelle mallorcinske køkken, kan du tage bussen til Artà eller Manacor (ca. 20 min), hvor Mallorcas berømte cellers holder til.
Strandene i Cala Ratjada

På den nordlige side af bjerget, grænser Cala Ratjada op til den smukke Cala Agulla strand, der er Cala Ratjadas ansigt udadtil på postkort fra området, en virkelig lækker og smuk strand.

Den største strand i Cala Ratjada er Son Moll, med sit næsten 200 meter hvide silkebløde tæppe, der gør den til en af østkystens bedste turiststrande.

De dejlige små strande og bugter Cala Gat Font de sa Cala Povençal, på Capdeperas kappe, anses også for at være en del af Cala Ratjada.
Aktiviteter i Cala Ratjada

Som Cala Ratjada konstant udvikler sig som populær feriedestination, øges aktivitetstilbuddene stadig hvert år.

Selve strandområderne omkring Cala Ratjada, tilbyder alle typer vandsport, som surfing, dykning, bananen, vandscootere og vandski.

Hvis det kunne friste med en ridetur i sandet langs vandet, kan du i udkanten af resortet mod nord, leje heste eller få en guidet tur i naturen på hesteryg.

I det nordøstlige hjørne af Cala Ratjada, ligger der en stor legeplads for børn og en skateboard park med en klatremur.
Seværdigheder omkring Cala Ratjada

Selvom badeferie er fantastisk i sig selv, indbyder Mallorca til at snuse lidt mere rundt bag de kilometerlange strandlinier. De nærmeste seværdigheder fra Cala Ratjada er Capdepera med sit enorme slot på toppen af bjerget, Dragehulerne og Cuevas del Hams længere syd på kystlinien og endeligt har du privilegiet af, at være lige ved overfartsfærgen til naboøen Menorca, hvor en endagstur er oplagt for maksimalt udbytte af ferien.

Vil du have en sikker uforglemmelig oplevelse med hjem fra Cala Ratjada, så holder Mallorcas eget luftballonsbureau Mallorca Balloons til her.
Indkøb & shopping i Cala Ratjada

Som i et hvert andet charter-paradis, er det ikke småt med udvalget af souvenirbutikker, kosmetikere, tøjbutikker, smykkehandlere – dertil kommer en lang række fancy caféer, hvor du kan nyde en forfriskning efter en gang shopping.
Marked i Cala Ratjada

Hver lørdag fra ca. 8 til ca. 13:00 har du mulighed for, at tage på marked i Cala Ratjada. Her finder du et breds udvalg af souvenirs, tasker, sko, tøj og andre lædervarer. Desuden kan du smage på Mallorcas egen Sobrassada pølse, eller måske bare nyde en forfriskning, mens du indånder atmosfæren af nysgerrige og handlende mennesker.

Se flere markeder på Mallorca
Barer og natteliv

Cala Ratjada har mange forskellige barer, klubber og diskoteker, der holder gang i byen til den lyse morgen. Flere restauranter og hoteller i Cala Ratjada har tilmed egen underholdning, der spiller til ca. 23-00 tiden – alle er velkommen.

Hvor ligger Cala Ratjada på Mallorca?

Her skal I bo i Cala Ratjada
72

Børnevenlighed

7/10

  Aktivitetstilbud

  8/10

   Beliggenhed

   7/10

    Restaurant- og byliv

    8/10

     Strand

     7/10      Booking.com

      ©2017 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder, oplevelser

      Log in with your credentials

      Forgot your details?