Cala Millor

Sommerferie i Cala Millor, Mallorca 17

Cala Millor er det største turistmål på østkysten af Mallorca. Cala Millor, består af høje hoteller, der grænser op til den lange hvide sandstrand.

Cala Millor en bred vifte af butikker, restauranter, og nattelivet er langt mere livligt end andre områder på østkysten.

Leder du efter aktivitetsfyldte familieferier med masser oplevelser, vil du elske Cala Millor, med sin lange hvide sandstrand og store udvalg af barer, restauranter, butikker og familieunderholdning. Samtidig er Cala Millor et velbesøgt feriemål for par, der ønsker at forkæle sig selv, med god mad og wellness.Booking.com
Cala Millor rejseguide
 Hotellerne i Cala Millor

I tro stil med hvad du kender fra andre badebyer sydpå, er langt størstedelen af hotellerne i Cala Millor høje med hvidpudsede facader. Cala Millor er dog stadig ungt og derfor er faciliteterne på de fleste hoteller, helt i top. Se hotellerne i Cala Millor her.Booking.com
find the cheapest holiday in mallorca Mad- og restaurantliv i Cala Millor

 

Cala Millor, Cala Bona, Sa Coma, s’illot, Port Vell og Son Servera, byder på et væld af lækre restauranter. God livskvalitet på Mallorca, er en af de vigtigste dyder på øen, her vil du finde flere restauranter med speciale i både indenlandske og internationale menuer, ikke at forglemme det gode mallorcinske køkken og dets specialiteter.

Der er et bredt udvalg af fiskerestauranter, tapasbarer og internationale temarestauranter rundt omkring i byen og ikke mindst langs den smukke strandpromenade.

Så er det kun tilbage at vælge den bedste restaurant og nyde maden!
find the cheapest holiday in mallorca Strande i Cala Millor

 

En af grundene til, at Cala Millor er bleve et så efterspurgt område og dermed også udbygget så kraftigt over de seneste år, er helt klart de dejlige strande i området.

Den bløde, gyldne sandstrand ved Cala Millor der blidt skråner ind med klart mousserende vand, opvarmet af sin beskyttede beliggenhed, gør stranden perfekt for dig der vil nyde strandlivet. De rolige vande her gør det til et ideelt sted for

familier med børn. Der er masser af vandsports faciliteter, herunder en surfing-skole, plus solvogne og parasoller til leje på stranden. Cala Millors strand betragtes som en af ​​de bedste på Mallorca og er et paradis for strandelskere og vandsports entusiaster.

Hovedstranden er over en kilometer lang og over 30 meter i bredden og er markeret som en “Blåt Flag” strand, hvilket er et europæisk varemærke for særligt velegnede strande til familier. Vil du have mere naturlige omgivelser kan det anbefales at tage et smut i sydlig retning, hvor du finder Punta d’Amer, et lille naturreservat med klipper og skov, der er et levn fra tidligere tiders østkyst.
find the cheapest holiday in mallorca

Aktiviteterne i Cala Millor

 

Det er næsten lettere at fortælle hvad der ikke er muligt, end hvad der er, når det kommer til aktiviteter i Cala Millor, Langs strandlinien, tilbydes vandscootere, vind og keitsurfing, vandcykler, bananen, jetski, speedbåd at naturligvis et særdeles børnevenligt blåtyrkist vand. Cala Millor og østkysten er desuden populært blandt dykkere, grundet de mange undersøiske grotter. I klitterne bag stranden, kan det actionfyldte legebarn også få stillet sulten med en tur i beachbuggy rundt i de bakkede klitter. Der er desuden en større legeplads i centrum af byen, kaldet Fantasy Park, hvor du også finder en adrenalinfyldt gokart bane.

For vandrere, cykelryttere, mountainbikere og klatrere, er Serra de Llevant bjerget i baggrunden, en oplagt legeplads med sine 544 meter i højden.

Hvis du har lyst til lidt forandring i scenariet, er det muligt at gå fra Cala Millor til det noget roligere og småbørnsvenlige Cala Bona, hvor du også finder et fantastisk strandområde. I den modsatte retning, vil en længere spadseretur tage dig til Sa Coma og S’Illot, der byder på flotte naturoplevelser, så for naturelskeren der ikke er bange for at bruge benene under ferien, kan det anbefales at gå strækningen.
find the cheapest holiday in mallorca Seværdigheder nær Cala Millor

 

Du er perfekt placeret, lige på midten af Mallorcas østkyst, der giver dig let adgang til seværdigheder i alle retninger. Mod nord kan du besøge de verdensberømte og dybt fascinerende Cuevas del Drach, Cuevas del Hams eller Cuevas de Artà. Alle imponerende drypstenshuler, med rejsende stalaktitter, der lyses op i alle regnbuens farver, mens du sejler på de underjordiske søer – Europas største af slagsen.

I Sa Coma lige syd for Cala Millor ligger Safari Zoo, en stor zoologisk have, hvor dyrene går løs. Her kan du køre ind med bil eller hoppe med på en af de arrangerede ture med safari-toget og opleve den vilde natur dens fauna, helt tæt på. Ruten i Safari Zoo er over 3 km lang og du kan opleve løver, tigre, aber, zebraer og giraffer helt tæt på. Parken har i alt over 600 dyr og har også en “baby-zoo”, hvor du kan opleve dyr, der er født i parken, heriblandt elefantunger. For børnene er der legeland rundt omkring i parken og der bydes på mad i de forskellige restauranter og caféer.

For mere byliv, lokal atmosfære og seværdigheder, kan du med en kort køretur i bil eller bus, nå til handelsbyen Manacor, kendt for markeder, perler og grotter. Manacor byder desuden på en række historiske byggeværker, lokal kulinariske oplevelser i deres mange cellars samt naturligvis gode muligheder for at fylde indkøbskurven. Ud for Manacor, ligger også det mindre turistprægede strandområde, Porto Cristo, med dertilhørende lang og flot strandpromenade, hvor Mallorcas svar på Den Lille Havfrue, Sirena, sidder.find the cheapest holiday in mallorca Shopping og indkøb i Cala Millor

 

Butikkerne i gadebilledet i Cala Millor, ligner en hvilken som helst anden badeferie by i Spanien. Her blender de små velkendte souvenirbutikker ind blandt caféer, arkader og madforretninger – kort sagt, finder du alt du måtte mangle i Cala Millor.
find the cheapest holiday in mallorca Marked og begivenheder i Cala Millor

 

Vil du på marked på ferien i Cala Millor, må du til Son Servera, én af nabobyerne. Her afholdes hver fredag fra morgenstunden et ret stort marked, hvor du finder alt fra frisk frugt til håndsyede lædervarer. Der bliver arrangeret mange ture til markedet og du kan blot spørge på dit hotel, hvordan du lettest kommer dertil.
find the cheapest holiday in mallorca By- og natteliv i Cala Millor

 

Nattelivet er ganske livligt i Cala Millor, men ikke så voldsomt som i områderne i sydvest som f.eks. Magaluf, men der er masser af barer og diskoteker. Du finder rigelige muligheder for familieunderholdning, med forlystelser og arkader langs promenaden, samt familievenlige barer. For dig der ønsker at feste hele natten lang, er der et par klubber og diskoteker i byen, herunder Palace Q, som er et af de hotte steder i byen.
find the cheapest holiday in mallorca Anmeldelser af Cala Millor

 

Hvor ligger Cala Millor?

Sommerferie i Cala Millor
62.4

Børnevenlighed

8/10

  Aktivitetstilbud

  8/10

   Beliggenhed

   8/10

    Restaurant- og byliv

    8/10

     Strand

     0/10

      Særligt godt hvis du søger:

      • All-round feriedestination
      • Rejser med børn
      • Godt udbud af aktiviteter
      ©2017 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder, oplevelser

      Log in with your credentials

      Forgot your details?