Rejse til Cala Mayor, Palma de Mallorca '18 - Fly, hotel og bil

CALA MAYOR

Bestil rejse til Cala Mayor her

find de billigste fly til palma de mallorca her
Sammenlign flybilletter fra mere end 50 flyselskaber mellem København, Billund og Palma de Mallorca

Cala Mayor er blandt Mallorcas ældste turistdestinationer, et sandt sol og familieferieparadis.

Det er let at se, hvorfor Cala Mayor i første omgang blev et populært hit blandt sommerferiegæster, området har en enestående udsigt over bugten, en fantastisk børnevenlig strand og tæt på Palma de Mallorca.

Du skal vælge ferie i Cala Mayor, hvis du vil have let adgang til lidt af det hele.

Cala Mayor er et rigtig godt sted for dig, der både vil have solferie med strand og samtidig have adgang til et sjovt og pulserende byliv. Området er meget centralt placeret i forhold til både shopping, seværdigheder og familieaktiviteter.

Cala Mayor rejseguide

Bedste hoteller i Cala Mayor

Indkvartering i Cala Mayor

Udsigt over bugten er ikke et problem i Cala Mayor, stort set samtlige hoteller byder på flot havudsigt, en af Cala Mayors helt store fordele.

Mange familier vælger desuden at leje ferielejlighed i Cala Mayor, da lejlighederne her er i en rimelig prisklasse.

Billig biludlejning i Cala Mayor

Billige flyrejser til Cala Mayor, Palma de Mallorca

Mallorca Oplevelser samarbejder med Flybillet.dk og Travellink.dk om at finde billigste flybilletter på afgange fra København, Billund og Aalborg til Palma.

Bestil rejse til Cala Mayor her

find de billigste fly til palma de mallorca her
Sammenlign flybilletter fra mere end 50 flyselskaber mellem København, Billund og Palma de Mallorca

Restauranter & mad i Cala Mayor

Som et hvert andet familievenligt feriested, har Cala Mayor et meget stort menukort at byde på. 99% af restauranterne i Cala Mayor har børnemenuer, byder på gratis WIFI mm. Søger du mere eksklusiv spisning, har du kort afstand til Palma de Mallorca, eller prøv Restaurant Il Paradisio, med udsigt over bugten fra dens udsøgte beliggenhed.

Strand i Cala Mayor

Den centrale strand i Cala Mayor er ca. 200 meter lang og hele 80 meter i bredden, hvilket giver god plads til både boldspil og afslapning i solen. Stranden i Cala Mayor er godkendt med “Blåt Flag” stemplet, der gives til særligt velegnede og rene strandområder.

Man har suppleret den oprindelige strand med ekstra sand udefra, for netop at skabe de bedste omgivelser for badegæsterne i området. Vandet er klart og roligt og du kan gå langt ud, før det når navlen. Det er i det hele taget en god strandstrækning for familier med børn.

Stranden har liggestole og parasoller til leje samt offentlige brusere og toiletter. Der er ramper til handicappede og livreddere er på vagt hele dagen. Luabay Beach Club ligger lige på stranden (en del af Luabay Marivent Hotel) og serverer cocktails, frokost og musik.

Aktiviteterne omkring Cala Mayor

Hvad end du er til vand- og badeland, gokarts, museer, shopping, golf eller wellness, så har Cala Mayor det hele til dig.

Ved stranden er der mulighed for alle typer vandsport, paraglidig, bananen, surfing mv. Desuden har Cala Mayor sin egen sejl- og dykkerskole.

I selve Palma de Mallorca, under 10 minutter fra Cala Mayor, kan du tage på shoppingtur


Seværdigheder omkring Cala Mayor

Cala Mayor er en del af Palma de Mallorca og derfor vil en del af seværdighederne være dem du finder inde i Palma. Her venter en lang og rig kulturarv manifesteret i imponerende paladser og palæer, kirker, monumenter og meget meget mere.

Centralt i Cala Mayor finder du dog det imponerende museum, Fundacio Pilar i Joan Miro, dedikeret til én af modernismens største koryfæer, Joan Miro.


Indkøb & shopping i Cala Mayor

Du kommer ikke til at mangle noget i Cala Mayor, den store hovedgade, Avinuda Joan Miro, er spækket med forretninger, supermarkeder og barer.

Palma de Mallorca er desuden kendt som en af Europas største shoppingbyer, da alle de nyeste varer fra Madrid, Barcelona og Paris kommer her, før de når til Danmark og resten af Nordeuropa.

Marked nær Cala Mayor

Du kan ikke komme på marked i Cala Mayor, men du kommer heller ikke til at mangle det hernede. Du skal køre en tur til Alcúdia tisdag eller søndag, til Sineu om onsdagen eller til Inca om torsdagen og gå på marked i én af disse byer.

Barer & natteliv i Cala Mayor

Du finder et væld af barer, der har åbent til de tidlige morgentimer i Cala Mayor. Palma byder på et pulserende natteliv, og 10 minutter i taxi fra Cala Mayor, ligger Sydeuropas største festby, Magaluf.

Danskere har siden 1960’erne kunne mødes og hygge sig på populære barer i Cala Major, bla. på Shi-bi-dua og Rottehullet, som begge ligge i hjertet af byen.

Hvor ligger Cala Mayor på Mallorca?

Cala Major er en forstad til Palma, og derfor nyder en enestående beliggenhed der byder på både strand og storby. Ved siden af Cala Mayor finder du andre populære solferie-destinationer, som Palma Nova, Portals Nous og Magalluf.

 

Autentisk storbyhotel Palma Mallorca

All-inclusive rejse Palma Nova

Magalluf all-inclusive

Portals Nous, Mallorca

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?