Rejse til Andratx

Andratx er en hyggelig by, beliggende i en frodig dal i Mallorcas sydvestlige bjerglandskaber.

Andratx er mange ting – og meget forskelligt fra person til person – fælles for alle er, at Andratx fortæller en ny historie hver gang.

Andratx inviterer dig på flamboyant natur, et spirende kulturliv samt en spændende historie, manifesteret i byens arkitektur og indbyggere.

Hotel og guidei Andratx

Bedste overnatining i Andratx

Indkvartering i Andratx

Andratx er et kæmpe område på Mallorca, der tilbyder alt, lige fra rustikke fincas på bjergskråningerne til luksus lejligheder med havudsigt.

Restauranter og caféer i Andratx

Søger du gourmetrestauranter i eksklusive omgivelser, kan du tage den korte tur til det kosmopolitiske Port d’Andratx, hvor internationalt anerkendte kokke byder på kulinariske oplevelser.

I den gamle fiskerby Sant Elm finder du nogle helt utrolige fiskerestauranter, hvor du sammen med lækker mad, nyder solen gå ned over Sa Dragonera øen.

Selve Andratx by rummer en håndfuld traditionsrige restauranter, der serverer det bedste fra det spanske og mallorcinske køkken, i en afslappet og nærværende atmosfære.

Aktivitetstilbud i Andratx

Vandring, cykling, fugleobservation, dykning og golf er blandt de mere populære aktiviteter omkring Andratx., hvor bjergene selvsagt er den største drivkraft.

Fra Sant Elm helt yderst på vestkysten, kan du tage en lille båd til øen Sa Dragonera, hvor en beskyttet naturpark med rigt dyre -og planteliv venter.

Maritime aktiviteter er også meget populære – såvel sejlads som dykning tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år, der skal udforske Mallorcas mystiske grotter over og under havoverfladen.

Seværdigheder og udflugtsmål omkring Andratx

Tag på opdagelse i Mallorcas historie omkring Andratx, hvor gamle slotte, klostre og menneskeskabte huler gør området til ét stort museum.

Er du kunstinteresseret, så besøg det verdenskendte Centro Culturel Andratx kunstmuseum i udkanten af byen, drevet af danske Patricia og Jacob Asbæk. Der ligger flere spændende kunstmuseer i Andratx, der udstiller såvel etablerede som opkommende kunstnere.

Vejnettet til og fra Andratx, gør det let at nå andre af Mallorcas ikoniske seværdigheder og ikke mindst middelhavets hovedstad, Palma de Mallorca.

Indkøbsmuligheder i Andratx

I Andratx finder du et godt udvalg af indkøbsmuligheder, både hverdagsvarer, tøjbutikker og små delikatesseforretninger er at finde omkring gågaden centralt i byen.

I Port d’Andratx finder du en række udenlandske tøjbutikker, urmagere og juvelerer, alle i den eksklusive ende.

Marked i Andratx

Markedet i Andratx, der løber af stablen hver onsdag formiddag, er ét af Mallorcas ældste og mest traditionsrige markedspladser.

På markedet mænger du dig med såvel lokale indbyggere, som kokke fra toprestauranter, der kommer hertil for at finde de bedste råvarer.

Hvor ligger Andratx?

Andratx er den største kommune i regionen, Tramuntana, på Mallorcas vestlige side. Området er hjemsted for en skøn natur og det charmerende byer, Sant Elm, Port d’Andratx, s’Arraco og Camp de Mar. På kommunegrænserne finder du skønne områder som Estellencs, Puigpunyent og Calvia.

Rejser hotel Port Andratx

Camp de Mar hotel rejse

Estellencs hotelophold

Sant Elm hotel lejlighed

Puigpunyent hotel

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?